házi pékáru

2011-12-18

sponsored links


Hetek óta csak forgatom a számban az elõrecsomagolt toast kenyereket. Ha jól meggondolom igazán jóízût ezekbõl a kenyerekbõl soha nem ettem. Egyszer találtam egy zabos kenyeret a Spar-ban, na az azóta sem kapható. Ha megpirítom, úgy még egészen elfogadható az íze ezeknek a kenyereknek, de egyébként...pedig évek óta ilyesmin élek. :D Na mindegy.  Ami a többi friss bolti pékárut illeti, a legtöbbnek silány a minõsége. A kenyér, a zsömle másnapra ehetetlen, a jobb minõség pedig elég drága és nem is kapható minden sarkon. Szóval mától indul a házi sütögetés. Mivel van kenyérsütõ gépem, ez nagyban megkönnyíti a kelesztés, dagasztás folyamatát. Már kel is a zsömlém tésztája, ezt a receptet vettem alapul. Annyit változtattam, hogy én fele lisztet lecseréltem graham lisztre. Nem mondom, hogy minden áldott nap sütni fogok, de igyekszem lecserélni a ...

Folytats a blogon ... csinosleszek-pipacs.blogspot.com/2011...

sponsored links

Keres?s