Házi magnum (paleo)
sponsored links
Annyi fagyi készült az elmúlt napokban, hogy a magnum sem úszhatta meg a repertoárba kerülést. Gyakorlatilag bármelyik fagyi jó az elkészítéséhez, de nála a vaníliás magnumból a nyerõ. Ide kattintva még több paleo fagyi receptet találtok. Itt pedig a hagyományos fagylaltjaimat gyûjtöttem össze.
Hozzávalók:
1 adag paleo vaníliafagyi (recept itt)
20 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
1 evõkanál kókuszolaj
A kész vaníliafagyit magnum formába téve kifagyasztjuk, majd a kókuszolajjal, vízgõz fölött felolvasztott, kissé visszahûtött csokiba mártjuk. A csoki pillanatok alatt rádermed és már fogyaszthatjuk is, vagy a fagyasztóba vissza téve tárolhatjuk, amíg megkívánjuk. A csokiból bõven marad, azt sütõpapírra öntve, tálcára húzva, hûtõbe téve percek alatt megdermeszthetjük és a papírt eltávolítva, kisebb darabokra törve tárolhatjuk a következõ felhasználásig.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!