Házi krémsajt vagy vajkrém?

2012-04-11

sponsored links


Ez az a kence, amivel nem kell sokat foglalkozni, csak hagyni kell magában.
Sokszor csinálok ilyet, nagyon finom fûszernövényekkel megbolondítva szendvicsbe. Forrásnak DolceVitát jelölöm meg, mivel az Õ Nõk Lapjás rovatában láttam ezt a fajta elkészítést, de szerintem ezt mások is leírták már sok helyen. Inkább azt írom, hogy az õ hatására mertem belevágni az elkészítésébe.

Hozzávalók:
450g zsíros natúr joghurt, só, bors, tetszõleges fûszernövények (fokhagyma, snidling, medvehagyma, bazsalakom, stb. stb.), gyógyszertári gézlapok.

Mély edénybe szûrõt rakok, majd erre ráfektetem a gézlapot úgy, hogy ...

Folytats a blogon ... papazsiroskenyer.blogspot.com/2012/04...

sponsored links

Keres?s