Házi gyors savanyú káposzta ágyon sült kacsacomb (paleo)

2017-05-18

sponsored links



Még kihasználom az alkalmat mielõtt bejönnek a nagy melegek és sütõben sütöm meg az ebédet. Egyelõre még belefér.

Hozzávalók személyenként:

1 kacsacomb
negyed adag házi gyors savanyú káposzta (recept itt)
fél vöröshagyma
törött bors

A káposztát, ha szükséges átmossuk, nehogy túl sós maradjon. Összeforgatjuk a szeletekre vágott vöröshagymával. Tûzálló tál aljába tesszük. A combot sózzuk, borsozzuk, majd a hagymás káposztára fektetjük. Lefedve, 175 fokos sütõben addig sütjük, amíg a hús puhává válik. Ezután a hõmérsékletet 220 fokra emelve, fedés nélkül még annyi ideig sütjük, amíg a bõre szép aranybarnává válik.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!




Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s