Házi gyors savanyú káposzta ágyon sült kacsacomb (paleo)
sponsored links
Még kihasználom az alkalmat mielõtt bejönnek a nagy melegek és sütõben sütöm meg az ebédet. Egyelõre még belefér.
Hozzávalók személyenként:
1 kacsacomb
negyed adag házi gyors savanyú káposzta (recept itt)
fél vöröshagyma
törött bors
só
A káposztát, ha szükséges átmossuk, nehogy túl sós maradjon. Összeforgatjuk a szeletekre vágott vöröshagymával. Tûzálló tál aljába tesszük. A combot sózzuk, borsozzuk, majd a hagymás káposztára fektetjük. Lefedve, 175 fokos sütõben addig sütjük, amíg a hús puhává válik. Ezután a hõmérsékletet 220 fokra emelve, fedés nélkül még annyi ideig sütjük, amíg a bõre szép aranybarnává válik.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!