Házi fûszerkeverék savanyításhoz

2017-07-01

sponsored links


Hozzávalók 1 adaghoz:
  • 2 evõkanál mustármag
  • 2 evõkanál koriandermag
  • 1 evõkanál tarka bors
  • 1 teáskanál szegfûbors
  • 2 teáskanál kapormag vagy szárított, aprított kapor
  • 1 teáskanál szárított, morzsolt pirospaprika
  • 1 fahéjrúd kisebb darabokra törve
  • 2 szárított babérlevél kisebb darabokra törve
  • 2 szem szegfûszeg


  • Kisebb tálban az összes hozzávalót összekevertem.
  • Légmentesen záródó dobozban, szobahõmérsékleten tárolva 1 évig eláll.
  • Savanyúság ízesítésére használható.
  • (A pirospaprika ízlés szerint lehet csípõs is.)


A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin 2016. novemberi számában is.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/07/hazi-fusz...

sponsored links

Keres?s