Házi fûszeres zsemlemorzsa

2018-04-16

sponsored links

Szeretném megosztani veletek ezt a jó tippet amit olvastam és már ki is próbáltam. Biztos sokan vagytok úgy velem együtt hogy a szikkadt kenyeret vagy péksüteményt megszárítás után ledaráljátok vagy reszelitek.  Ebbõl a ledarált  zsemlemorzsából vettem ki  5-6 evõkanállal  amit  bármilyen száraz fûszerekkel lehet ízesíteni, nálam   a  próba  1-1 teáskanál bazsalikom és rozmaring keveréke  lett  amit az  üvegbe  kiszedett morzsához tettem  és jól összevegyítettem.
?
Rántott krumpli , hamis fasírt vagy egyéb zöldségek panírozásánál  biztos  finom ízt  fog adni!
Ui: Az általam használt  fûszereket kívül  az újságban ajánlottak még:kakukkfû, snidling, majoránna, zsálya fûszereket,  reszelt parmezán sajtot , 1-2  gerezd  reszelt fokhagymát, kukoricapelyhet szilánkosra törve és finom szemcséjû zabpelyhet.  Szárított fûszereket összelehet keverni  de a sajt és fokhagyma használatánál természetes hogy csak használat elõtt !
?

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2018/04/...

sponsored links

Keres?s