Házi fûszeres zsemlemorzsa
sponsored links
Szeretném megosztani veletek ezt a jó tippet amit olvastam és már ki is próbáltam. Biztos sokan vagytok úgy velem együtt hogy a szikkadt kenyeret vagy péksüteményt megszárítás után ledaráljátok vagy reszelitek. Ebbõl a ledarált zsemlemorzsából vettem ki 5-6 evõkanállal amit bármilyen száraz fûszerekkel lehet ízesíteni, nálam a próba 1-1 teáskanál bazsalikom és rozmaring keveréke lett amit az üvegbe kiszedett morzsához tettem és jól összevegyítettem.
Ui: Az általam használt fûszereket kívül az újságban ajánlottak még:kakukkfû, snidling, majoránna, zsálya fûszereket, reszelt parmezán sajtot , 1-2 gerezd reszelt fokhagymát, kukoricapelyhet szilánkosra törve és finom szemcséjû zabpelyhet. Szárított fûszereket összelehet keverni de a sajt és fokhagyma használatánál természetes hogy csak használat elõtt !
?
Rántott krumpli , hamis fasírt vagy egyéb zöldségek panírozásánál biztos finom ízt fog adni!Ui: Az általam használt fûszereket kívül az újságban ajánlottak még:kakukkfû, snidling, majoránna, zsálya fûszereket, reszelt parmezán sajtot , 1-2 gerezd reszelt fokhagymát, kukoricapelyhet szilánkosra törve és finom szemcséjû zabpelyhet. Szárított fûszereket összelehet keverni de a sajt és fokhagyma használatánál természetes hogy csak használat elõtt !
?