Háromsajtos spenótos canelloni paradicsomszószban

2012-04-22

sponsored links


Igazi mazochistaként úgy gondoltam, hogy nem elég, hogy szombaton dolgoztam, és két napja rozskenyéren és bio leveleken élek, de az igazi próbatétel csak az lenne, ha a munkából hazajõve éhesen fõznék valami igazán finomat páromnak. Ha már kínzás csináljuk profin! Nagy barátja vagyok a tésztáknak, mert gyorsan elkészülnek,és ha olaszos fûszerezésûek akkor ráadásként totális ízorgia a végeredmény.Alig telt el 20 perc és oregáno, parmezán, pirított fokhagyma illat lengte körbe a lakást, miközben a tészta tetejére olvadó sajt már bugyborékolva forrt a sütõben. Én a levegõbõl mélyeket szippantva, mindeközben a léböjt által elõírt vacsorámon, egy szelet rozskenyéren rágódtam...

Paradicsomi hozzávalók:

20 dkg canelloni
50 dkg spenót (csak fagyasztott volt itthon)
2 doboz konzerv paradicsom darabolt (80 dkg)
10 dkg parmezán frissen reszelve
1 zacskó mozzarella felkarikázva (125 g)
40 dkg krémfehérsajt felkockázva
3 gerezd fokhagyma vékonyan ...

Folytats a blogon ... edesfogadalom.blogspot.com/2012/04/ha...

sponsored links

Keres?s