Háromsajtos spenótos canelloni paradicsomszószban
sponsored links
Igazi mazochistaként úgy gondoltam, hogy nem elég, hogy szombaton dolgoztam, és két napja rozskenyéren és bio leveleken élek, de az igazi próbatétel csak az lenne, ha a munkából hazajõve éhesen fõznék valami igazán finomat páromnak. Ha már kínzás csináljuk profin! Nagy barátja vagyok a tésztáknak, mert gyorsan elkészülnek,és ha olaszos fûszerezésûek akkor ráadásként totális ízorgia a végeredmény.Alig telt el 20 perc és oregáno, parmezán, pirított fokhagyma illat lengte körbe a lakást, miközben a tészta tetejére olvadó sajt már bugyborékolva forrt a sütõben. Én a levegõbõl mélyeket szippantva, mindeközben a léböjt által elõírt vacsorámon, egy szelet rozskenyéren rágódtam...
Paradicsomi hozzávalók:
20 dkg canelloni
50 dkg spenót (csak fagyasztott volt itthon)
2 doboz konzerv paradicsom darabolt (80 dkg)
10 dkg parmezán frissen reszelve
1 zacskó mozzarella felkarikázva (125 g)
40 dkg krémfehérsajt felkockázva
3 gerezd fokhagyma vékonyan ...