Háromsajtos lepény
sponsored links
Tegnap annyira akartam valami sajtosat enni, nem is bírtam tovább délután és összedobtam egy lepénykét. Na jó, nem is annyira ,,ke', mert egész tepsivel lett, de a lényeg, hogy nagyon egyszerû, nagyon gyors és nagyon-nagyon finom lett. Talán mert jó sajtos volt, talán mert annyira vágytam rá? Ki tudja. Egy biztos: ma reggel, tehát másnap még finomabb volt. Mindegy, hogy langyosan vagy hidegen ettük, hálás kis recept, tehát marad a gyûjteményben. Kvaldlipik és sajtimádók figyelem! Próbáljátok ki, igazán megéri!
Háromsajtos lepény
Ez kell hozzá: 150 g liszt, 150 g mastermix, 1/2cs sütõpor, 2 tojás, 100 g margarin (vagy vaj), 100 g gorgonzola, 200 g füstölt - most trappista - sajt, 450 g tejföl, 50 g Grana ...