Hájában sült krumpli, pecorinos granolatával

2012-02-24

sponsored links

A sok krumplievéstõl állítólag büdös lesz az ember lába. Bár nem ismerek senkit, aki ezt a népi bölcsességet alátámasztaná, szoktam viccelõdni vele itthon, és például erre (is) hivatkozva szoktam felmenteni magam a krumplisütés alól. 

Most viszont találtam egy krumplit, ami sült, amitõl tényleg büdös lesz az ember, bár nem a lába, sokkal inkább a szája és a bõre, végül az egész lakást átjárja a granolátás sültkrumpli illata, és mégis a mennyben érzi magát mindenki, aki részese az élménynek, legyen az bármely része is.

Fantasztikus dolog ez a granolata, és nem is értem, miért nem lett még divattá az itthoni konyhákban, amikor minden tulajdonsága erre predesztinálja, és nagyon is megérdemelné.

Az elkészítése is nagyon szeretetreméltó. Minden illatozik, minden szép, és minden finom, kell e ennél több egy konyhában?

Hozzávalók:

1 kg krumpli (lisztes, azaz magas keményítõ tartalmú)

4-5 ek olíva olaj ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2012/02/24/haj...

sponsored links

Keres?s