Hájas tészta majdnem ugyanúgy, csak egyszerûbben

2012-02-18

sponsored links

A hájas a kényes pontom. Egyszerûen elfelejteném, ha tehetném, mert iszonyúan sok munkával jár, unalmas, és ráadásul, szerintem még csak nem is finom. Nem beszélve arról, mennyi hájat kell belesütni, talán ez zavar leginkább.
Disznóvágások után mind le kell fagyasztani a hájat, mert édesapám igencsak szereti a hájast, így néha, pár napos lelki felkészülés után elõveszek egyet, és elkészítem, ha mi megyünk, vagy a szüleim jönnek.

Azonban az ilyen napok már azért is rosszul indulnak, mert tudom i vár rám. Ez van, hazudnék, ha mást mondanék.

Legutóbb pár napja készítettem, azonban nem volt kedvem a macerához, ezért egész elõtte való este a következõkön törtem a fejem:
1: hogyan lehetne lerövidíteni az elkészítési idõt?
2: hogyan lehetne kevesebb hájat felhasználni?
3: hogyan lehetne a tésztát könnyebbé tenni, hiszen ez a másik bajom vele, valós súlyra gondolok. Nekem olyan tömény, nehéz ez süti.

Hát, végül is részleges sikert arattam. Elõször is, vegyük át gyorsan, a tésztához kell: ...

Folytats a blogon ... eveskozben.blogspot.com/2012/02/hajas...

sponsored links

Keres?s