HÚSOS KORONG

2012-05-06

sponsored links







Meleg szendvicset terveztem ma reggelre, aztán eszembe jutott, hogy láttam már itt-ott, olyan sós kelt tésztát, aminek a közepében volt a töltelék. Olyan guszta volt, gondoltam elkövetem magunknak is, hogy feldobjam a melegszendvics fíling arculatát. Tényleg jó ötlet volt, és a már megkedvelt saját húsos krémet varázsoltam bele. Míg megkelt a tészta, addig kikevertem a húsos krémet és lereszeltem a sajtot. Nem volt más hátra, mint hogy formázzak, töltsek, kenjek és süssek. Csuda finom reggeli lett belõle. Mustárral, ketchuppal, majonézzel ki-ki ízlésének megfelelõen fogyasztotta, sok friss zöldséggel.

Hozzávalók 10 darab koronghoz: 30 dkg liszt, 5 dkg rozsos kenyérkeverék liszt, 2 dkg élesztõ, 1-1 dl tej illetve langyos víz, 1 evõkanál szezámmag, 1 evõkanál olaj, 1 csapott kávéskanál só és cukor. Töltelék: 20 dkg tarja, 5 dkg ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s