HÁZI CSIRKEMELL SONKA
sponsored links
HÁZI CSIRKEMELL SONKA
Az alábbi csirkemell sonka elkészítése nem igényel sem túl sok idõt, sem konyhai tapasztalatot. Lehet egy kicsit az ízét variálni - attól függõen, hogy milyen zöldséggel turbózzuk fel illetve mivel fûszerezzük. Tényleg nagyon finom, arról nem is beszélve, hogy tudjuk, hogy a felvágottban tiszta hús van.
egy csirke melle
1-2 tojás
só
100 gramm fagyasztott zöldség
ELKÉSZÍTÉSE
- Én nem mellet vettem, hanem egész csirkét, szóval elõször is le kellett fejtenem a csontól a melle húsát, majd a húst apró darabokra vágjuk.
- Olyan 400 gramm csirkemellnél 2 tojást használunk, az alatti tömegnél szerintem elég lesz 1 db tojás. A tojást ráütjük a húsdarabokra, sózzuk, ha szeretnénk, használjunk fokhagymagranulátumot, majd botmixerrel pürésítjük.
- Ezután hozzáadjuk a zöldséget, jól összekavarjuk, majd formába téve 180 fokon megsütjük. Kb. 30 perc alatt lesz kész.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.