Husikocka

2012-02-24

sponsored links

Ez esetben szív is:)
Nagy izgalommal kezdtük el januárban, amikor betöltötte kislányom a fél évet a husi evést. Elõször üvegessel kezdtük, aztán jött az itthoni.
"recept" nagyon egyszerû és nagyszerû. Ötlet pedig az anyukáktól.
Nem is kell mást tenni, csak jól megmosni a csirkehúst (védõnõ combot ajánlott, mert hogy az zsírosabb hát én mellet vettem)majd hideg vízben feltettem fõni.
Nem kell sokáig, amikor kifehéredik ellenõrizni kell állagát.
Ügyelni kell, hogy ne fõzzük túl, mert akkor kemény lesz és nagyon száraz.
Majd be a turmixba és fõzõlé hozzáadásával összeturmixolni.
Én naturan fõztem, mármint só és egyéb fûszer nélkül, de ha tavasszal lesz petrezselyemzöld akkor azt ...

Folytats a blogon ... szandradeekonyha.blogspot.com/2012/02...

sponsored links

Keres?s