HURUTLEVES, húsleves örmény ételízesítõvel

2014-03-31

sponsored links


Huruttal ízesített húslevest Jolinál ettem pár éve, szamosújvári ismerõsöktöl szerezte be anno. Egy kis üveggel ugyancsak onnan hozattam Monicával, most jó ideig lesz ebbõl a csemegébõl.
De mi is a hurut? A hurut nem más mint egy örmény származású ételízesítõ, ami jó minõségû tejbõl és zöldpetrezselyembõl készül. A pontos leírást elolvashatjátok itt
A huruttal ízesített leves savanykás, pikáns ízt kap. Ha alkalmatok van, kóstoljátok meg ti is!
Egy tányérnyi húslevesbe tálaláskor mogyorónyi darabkát keverünk, de a mennyiség mindenki kedvére van bízva.

.


Folytats a blogon ... kisildi.blogspot.com/2014/03/hurutlev...

sponsored links

Keres?s