Hortobágyi slambuc - öhöm, öhön, öreglebbencs - bográcsban

2012-05-13

sponsored links



Amikor elkezd tavaszodni, egyfolytában a slambucfõzés jár az eszemben. Évek óta az elsõ és utolsó étel a szezonban, amit bográcsban fõzök:

Tájjellegû kedvenc bográcsos étel: slambuc, öhöm, öreglebbencs?


A tegnapi viharjelentés már elõre elmosta a slambucfõzés gondolatát is, ekkor jutott eszembe, hogy a múlt évi utolsó slambucfõzésrõl meg sem emlékeztem.
Ennek az volt az oka, hogy kicsit elkanyarodtam a témától, de úgy hiszem okkal tettem:

Ízlések és pofonok. De vajon hol a határ?


Maradjunk annyiban, hogy az általam készített hortobágyi slambuc puritán, egyszerû változat, azonban nagyszerûsége az alábbi néhány tényezõben rejlik:

-         hagyományos eljárással készült ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s