Hortobágyi húsos palacsinta - kicsit másképp II.

2014-03-27

sponsored links

Hortobágyi húsos palacsinta - kicsit másképp II.

209

Az elõzõ poszthoz képest két nagyon fontos különbség van ebben a receptben. Az egyik, hogy a palacsintatésztába apróra darabolt medvehagymát szórtam, melyet így sütöttem ki. Az íze így teljesen más, sokkal intenzívebb lett - vagyis megváltozott a karaktere. A másik változtatás az volt, hogy ezt nem sütöttem át a sütõben, már nem akartam megerõszakolni a medvehagymát még egy hõkezeléssel. Nagyon finom és szép is lett.

[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... husimado-eger.blog.hu/2014/03/27/hort...

sponsored links

Keres?s