Hortobágyi húsos palacsinta

2012-01-20

sponsored links

hortobágyi húsos palacsinta rántva fotó

Lehet a hortobágyi húsos palacsintát nem szeretni?:) Ha engem kérdeztek, én egyértelmûen a  kedvenceim közé sorolnám, de sajnos  ritkán készítem, mert elég idõigényes fogás.  Nemrég a blogokon sorra jelentek meg a különbözõ palacsinták és annyira megkívántam, hogy megfogadtam hétvégén ez lesz az ebéd. Nálunk a hortobágyi palacsintát rántják, így nekem ez a változat az igazi! Sokáig nem is ismertem másképp, hisz felénk mindenki rántotta, illetve idõspórolás miatt egyszer készült panír nélkül, de hiányérzetem volt, így maradok a régi megszokott módszernél. 
Elõétel helyett mindig fõételként esszük, sült burgonyával vagy párolt rizzsel és tartármártással a legjobb.:)

Hortobágyi húsos palacsinta

Hozzávalók: 
kb. 12 db sós palacsinta
Húsos töltelék:
50 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
só, bors
majoranna
pirospaprika ...

Folytats a blogon ... mezesotthon.blogspot.com/2012/01/hort...

sponsored links

Keres?s