Hortobágyi húsos palacsinta
sponsored links
Lehet a hortobágyi húsos palacsintát nem szeretni?:) Ha engem kérdeztek, én egyértelmûen a kedvenceim közé sorolnám, de sajnos ritkán készítem, mert elég idõigényes fogás. Nemrég a blogokon sorra jelentek meg a különbözõ palacsinták és annyira megkívántam, hogy megfogadtam hétvégén ez lesz az ebéd. Nálunk a hortobágyi palacsintát rántják, így nekem ez a változat az igazi! Sokáig nem is ismertem másképp, hisz felénk mindenki rántotta, illetve idõspórolás miatt egyszer készült panír nélkül, de hiányérzetem volt, így maradok a régi megszokott módszernél.
Elõétel helyett mindig fõételként esszük, sült burgonyával vagy párolt rizzsel és tartármártással a legjobb.:)
Hortobágyi húsos palacsinta
Hozzávalók:
kb. 12 db sós palacsinta
Húsos töltelék:
50 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
só, bors
majoranna
pirospaprika ...
Hortobágyi húsos palacsinta
Hozzávalók:
kb. 12 db sós palacsinta
Húsos töltelék:
50 dkg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
só, bors
majoranna
pirospaprika ...