Hortobágyi húsos palacsinta evolúció.1990

2011-10-13

sponsored links


Már a cím alapján is lehet érzékelni, hogy itt valami folyamatról, valami fejlõdésrõl van szó. A 70-es években megtapasztalt és akkor valóban nagyszerûnek mondott és tálalt ételek sokasága láttán, az ember azt hihette, hogy amit az akkori szakemberek a tányérra tettek az mind szent és sérthetetlen. Úgy voltam vele, hogy ha én is így készítem és tálalom, akkor nagy baj nem lehet. Ámbár, mikor külföldi útjaim elkezdõdtek, akkor valami mást láttam, ami egy picit megvilágosította elmémet, és kezdet a sûrû köd szép lassan felengedni.

Egyre nagyobb lendülettel vetettem bele a szakmába magamat, hiszen magamon éreztem, hogy könnyebben és görcs mentesebben mozgok saját területemen, ahol addig azt hittem, hogy mindent tudok. A gyors mea culpa és szakmai átrendezõdésnek köszönhetõen, felszabadultan dolgoztam tovább, és a mai napig vallom, hogy botorság kijelenteni magáról az embernek azt, hogy: "mindent tudok". Nem! Ebben a szakmában az ember folyamatosan tanul! És ez így van rendjén, ezáltal mindig lehet teljesíteni a száz százalékot, úgy, hogy észre sem veszem, valójában mennyit is dolgozom. Ezeken a külföldi munkák során kellet a palacsintának is tovább fejlõdnie, akárcsak nekem. A 90-es években ismertem meg azt az irányzatot, ami már 20 éves múltra tekintet vissza, de sajnos a ...

Folytats a blogon ... usubufood.blogspot.com/2011/10/hortob...

sponsored links

Keres?s