Hortobágyi húsos palacsinta evolúció.1970

2011-10-05

sponsored links

 
Egy lelkes blog követõm, közös ismerõsünk által üzenet küldött. Valójában csak érdeklõdött, de egyben ötletet is adott, hiszen a Hortobágyi húsos palacsintát szerette volna látni a blogomon, ugyanis nagy kedvence. Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy nekem is. Pályám kezdetén, mikor szárnyaimat bontogattam, mindent megkóstoltam. Még akkor is, ha az adott ételt, akár jól, akár rosszul készítettem el. Ezt például nem rontottam el, és nagyon ízlett. Emlékszem, ahogy készült és ahogy tálaltuk annak idején. azóta sok víz lefojt a Dunán, és én is állandóan finomítottam rajta. Minden értelemben. Ízben is, tálalásban is. Bár ez az étel, annyira klasszikus, hogy nagyon változtatni nem kell rajta. Azért nem árt tudni, hogy csirkébõl készül általában, de nekem jobban tetszik a borjúhúsból készült töltelék. Tehát ez a Hortobágyi palacsinta, az evolúció során az 1970-es verzió.

Hozzávalók:
a töltelékhez: ...

Folytats a blogon ... usubufood.blogspot.com/2011/10/hortob...

sponsored links

Keres?s