Hogyan készüljünk a karácsonyra?

2011-11-30

sponsored links

Mindig bajban voltam a karácsonyi sütögetéssel. Ilyenkor ajándékok és lakásdíszek után futkároztam, de idén eldöntöttem: nem így lesz! Sütögetni fogok és megpróbálom a legjobban elkészíteni az ilyenkor oly népszerû süteményeket. Ennek érdekében a héten ellátogattam a MezzoKuzin Konyhaklubba, ahol Zsidákovits Rita megmutatta mivel is foglalkozik; Rita mézeskalácsokat készít, vérprofin. Bátran merem ezt állítani, hiszen a képek magukért beszélnek. (A linkre kattintva meg is lehet vásárolni a termékeit.)  

Az estének egyik másik sztárja is volt, a frissen érkezett KitchenAid robotgép. Nagy-nagy álmom egy ilyen robotgép, most végre élõben is megszemlélhettem és láthattam hogyan is dolgozik.
Na de térjünk vissza Ritára, mert nagyon jó dolgokat tanultunk tõle. Rita hozott magával elõre bekevert tésztát, hogy tudjunk dolgozni. (1 napot pihennie kell a mézes tésztának.) De mielõtt a nagy mézike-gyártásába fogtunk volna, megmutatta hogyan is kell a tésztát elkészíteni, egy adag tésztát bekevert elõttünk a robotgéppel. Apró trükkök voltak, de mindent elárult amire figyelni kell. Ezek után kezdtünk dolgozni a már elõre begyúrt tésztával, elõször is puszedliket készítettünk. Ehhez a tésztát vastagabbra kell ...


Folytats a blogon ... pisztacia.blog.hu/2011/11/30/hogyan_k...

sponsored links

Keres?s