Hogyan kergesd õrületbe a szakácsokat? Tuti tippek!

2017-11-16

sponsored links





Sokunknak egyfajta ünnep, amikor étterembe megyünk. A kedvencünket ehetjük, nem kell elõtte fõzni, utána mosogatni, kellemes környezet, kiszolgálnak, az egész személyzet értünk dolgozik. Ha ízlik az étel, nem hagyunk semmit a tányéron, esetleg még direkt mondjuk is, hogy minden nagyon finom volt, a szakács örül.



De mi az, aminek nem örül a vendégtõl, mondhatni ?kissé? ideges lesz tõle? Szakácsokat kértem meg, hogy meséljék el a velük történt eseteket. Íme!

?Babgulyást kért bab nélkül a kedves vendég.?

?Medium steak-et kért pürésítve!?

?Vegán hamburgert rendelt baconnel és sajttal.?

?Ne legyen nagyon fûszeres a bolognai és reméli, hogy frissen fõzzük a spagettit, mert csak így eszi meg a kutyája.?

?Visszaküldte a vendég a kacsamellet, hogy az libamáj.?

?Visszaküldte a steak-et, hogy az disznóból van. Mi nem használunk disznót, csak marhát, behívtuk a konyhára és megmutattuk a bontatlan csomagolt húst a címkével. Kapott még egy steak-et, amit megint visszaküldött, hogy ez pedig malac. A szervíz jól lakott.?

?Menüztettünk, nagy volt a pörgés, bolognai volt a menü. Jön a pincér, hogy a vendég kérdezi, van-e rá kapacitásunk, hogy hús nélkül szervírozzuk a bolognai spagettit. A fõnök elment cigizni? Azzal lépett ki az ajtón: ?Lacika a gelleres vendég a tiéd. ?? Ki kellett menjek és elmondani neki, hogy sajnos darált húsból készítjük, nincs rá mód. Sajnáljuk ??

?Szép szõke nõ és párja bejöttek vacsorázni, két darab steak-et kértek, medium és medium rare. A csajhoz mentõt kellett hívni, mert nem bírja a vért ? és persze, hogy mediumra kérte a steak-et.?

?Visszaküldték a tatárt, hogy nyers. Kisüttették.?

?A szerb szakács barátom kint ült a pultnál, a vendég odament hozzá és kérdezi: ?a vörösboros marhapörkölt milyen húsból készül?? A válasz szerb akcentussal: ?most ákkor kérdezd meg még egyszer, kicsit lássábbán, úgy, hogy te is értsd!??

A ?vendég visszaküldte a vadpörköltet azzal, hogy érezni rajta, hogy vadhúsból fõzték és õ nem szereti a vadhúst? ?? Kérdem, akkor miért ezt rendelte??
Válasz: Bízott benne, hogy nem veszi észre?.?

?Mikrózzuk meg a cézár salátát, mert hidegallergiája van a hölgynek ??

?Vendég berendeli a hagymás rostélyost, kiküldöm. Majd visszaüzen a konyhára, hogy a hagymás rostélyost hagyma NÉLKÜL szokás készíteni.?



Az eladókat is õrületbe ?akarod? kergetni? Olvasd el ezt a bejegyzést is!



(Figyelem, a bejegyzés IRÓNIÁT tartalmazott. Ha nem tudod, mi az, ne fáradj a kommenteléssel sem. Köszi :D)



Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmirõl! ?





Folytats a blogon ... konyhalal.cafeblog.hu/2017/11/16/hogy...

sponsored links

Keres?s