Hidegen ajánlom !

2012-07-29

sponsored links


Paradicsomos  görögdinnye  leves

Hideg leves, elkészítése nem igényel különösebb  szakácstudományt  és ami a fõ, nem kell  a tûzhelyet sem bekapcsolnunk ebben  hõségben.  Mégis finom, ízletes és  hûsítõ leves kerül a tányérunkba!

Hogyan ?

Egyszerûen így:  a dinnyét most is célszerû alaposan behûteni  mielõtt dolgozni kezdünk vele. Természetesen megmossuk, kimagozzuk  néhány mutatós falatot félreteszünk, amit levesbetétként fogunk majd használni. A többit a héjától megfosztott  paradicsomokkal és fûszerekkel  összedolgozzuk botmixerrel, majd jól behûtve leveses csészékbe  szûrjük.
Bazsalikommal,paradicsommal díszítjük és  a félretett dinnye ...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s