Hideg sárgarépa saláta
sponsored links
Egy korábbi grillezésre készült - de hátha május elsején is jó idõ lesz!
Gyors, könnyû, elronthatatlan és nagyon finom :-)
Szepy receptje a Kifõztükbõl.
Hideg sárgarépa saláta
Elkészítési idõ: 15 perc
Hozzávalók:
- 3-4 szál sárgarépa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- só
- 2-3 ek olívaolaj
A sárgarépát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Sós vízben 3-4 percig fõzzük, leszûrjük.
Azon melegében összekeverjük zúzott fokhagymával, finomra vágott petrezselyemzölddel és olívaolajjal és pici sóval.
Hûtõben érleljük néhány órán át, majd kínáljuk grillezett húsok mellé.