Helyi Élelem bemutatkozás 4.- Andrej András kistermelõ
sponsored links
A gödöllõi piacon újabb kincsre leltem! Helyi Termelõi gyümölcslé!
Andrej András gödöllõi kistermelõ készíti a saját maga által megtermelt gyümölcsökbõl és zöldségekbõl. A kedvencem a cékla-alma-szölõ lé, de a többi is isteni finom!
"2010 õszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és késõbb barátainkat is ellássam PRÉMIUM minõségû cukor, édesítõ, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenõ arckifejezés megerõsített abban, hogy jó úton járunk.
Saját gyümölcsbõl, egy HACCP minõségbiztosítási rendszerrel rendelkezõ léüzemben készíttetem el az italokat. A korszerû technológia révén így megmarad a gyümölcsök jellegzetes íze és zamata. A pasztörizálással tartósított italok 9-24 hónapig is eltarthatóak, a bag-in-box zacskók felbontás után is minimum két hétig biztosítják a család folyadék bevitelét. Termékeim NEM BIO termékek, de mivel magam is szakmabeli vagyok én magam vagyok a személyes garancia italaim biztonságosságára.
Bízom benne hogy kóstolás után Ön és gyermeke is csatlakozik táborunkhoz és személyesen fogja megtapasztalni hogy a baracknak barack íze van és azt a magas gyümölcstartalomnak és nem valami aromának ...