HELP!!!! A csúf pavlova

2011-10-02

sponsored links


Elrettentõ példának ide kell tennem, mert magamat is el kell rettentenem. Ilyen csúfság rég nem esett meg velem. Természetesen a képen sem javítottam semmit.
Írtam már, hogy a sütemény recepteket nem tõlem kell kérni, mert receptem ugyan van  - valamibõl nekem is kell készülni  -  de gyakran nem tartom be, ezért ritkán sikerül fotogénre. Az ízekkel nincs baj, mert nem a kukában végzik, de vendégeknek nem tenném ki az asztalra.
Most is ez lett volna az eredeti szándékom, de a vége az lett, hogy suttyomban szépen megettük, mielõtt bárki megláthatta volna.

Becsület szóra mondom, hogy most mindent betartottam, ami írva van, ráadásul olyan oldalakról néztem meg, hogyan kell csinálni, akikben megbízom.
Gyönyörû és szerintem elég kemény habot csináltam, tepsire kentem kb. 5 cm magasra. Nagyon szép volt, még kicsit márványos is lett, mert a hab alja nem keveredett el teljesen a kakaóval.

Az én sütõm magasabb hõfokon mûködik, mióta kicserélték a fûtõszálat, ezért ezen én változtattam, de ez nem lehetett baj.
Az elsõ 2O percben tökéletes volt még minden, gyönyörû magas volt a hab. Ezután kicsit lejjebb vettem a hõmérsékletet, mert éreztem az illatát, gondoltam, nehogy megégjen. További 15 percig sütöttem, de már kicsit ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2011/10/help-...

sponsored links

Keres?s