Hegyvidéki luxus-tapas

2011-10-02

sponsored links

 


Végre egy étlap, nõi ízlésre szabva!
 
Egy éves a Villa Bagatelle, melyet megnyitása óta a legnõiesebb találkozóhelynek tartok Budapesten: a földszinten levõ Brótpékségben saját mûhelyükben készült kenyereket és péksüteményeket árulnak, az elsõ emeleten található kávéházban saját cukrászsüteményeiket és bisztrómenüt kóstolhatunk, exkluzív lakberendezési üzletük pedig a villa második emeletén kapott helyet - emellett saját parkolóval és gyerekjátszóval is fel vannak szerelve.
 
A nõi hangulatot mégsem elsõsorban a szolgáltatások, inkább a hely atmoszférája sugározza: a szellõs, világos terek, a finom, elegáns bútorok - és ezt támasztja alá születésnapjuk alkalmából bevezetett vadonatúj gasztronómiai koncepciójuk is:  Segal Viktor mesterszakács alakította át az étlapot, új kategóriát teremtve egyúttal a hazai gasztronómiában - a Bagatellinit.
 
A Bagatellini jóval több, mint egy elõétel, de kevesebb, mint egy fõfogás. Egy hagyományos fõételt két Bagatellini vált ki - így nemcsak jóllakhatunk, hanem kétféle különleges ételt is megkóstolhatunk. Egy háromfogásos ételsorban így akár hatféle különbözõ finomságot próbálhatunk ki, melyek mindegyike remekül illik egymáshoz - így szinte büntetlenül végigehetjük az ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/10/02/he...

sponsored links

Keres?s