Hegyi Barbara: ABRAKA BABRA
sponsored links
Nem azért választottam Barbara szakácskönyvét, mert hiányzik még egy gasztrós könyv a polcról, hanem azért, mert egyébként is kedvelem õt; a lényét, a humorát, a hangszínét, a stílusát. És kíváncsi voltam, hogy milyen õ a konyhában. Mire átlapoztam, nem csak ezt tudtam meg róla, hanem még többet is:)
Jó érzés kézbe venni a könyvet: ízléses a borító, szép papíron olvasható, nem hangyabetûkkel írt sorok (igen, ez is számít, ha az ember már elmúlt ennyi meg annyi;) és gyönyörû fotók vannak benne. Elolvastam a fülszövegben Barbara ajánlását; azokat az elveket vallja, amiket én is nagyra tartok: természetes hozzávalókból, természetes módon fõzni, és mindezeket úgy is fotózni. Ráadásul a receptek kapcsán történeteket is olvashatunk róla és a családjáról, bepillantást nyerhetünk kicsit az életébe, a színésznõ egyéni stílusában tálalva.
Az ételek nem "különlegesek", Barbara nem fõz hóbortos ennivalókat. Viszont bõven vannak a ...