Hawaii spagetti
sponsored links
Hozzávalók:
25 dkg spagetti
25 dkg fõtt-füstölt tarja
1 dbz ananász konzerv
2-3 ek. olaj
só
2 dl fõzõtejszín
Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon sós-olajos vízben kifõzzük, leszûrjük, majd félre tesszük. A tarját kisebb kockákra vágjuk, és egy kanálnyi olajon megpirítjuk. Míg pirul, addig kiszedjük az ananászt a dobozból, és a tarjához hasonló kockákra daraboljuk, majd a serpenyõbe tesszük azt is. Felöntjük a tejszínnel, ízlés szerint adunk hozzá sót, valamint 1-2 kanálnyit az ananász levébõl. Összeforraljuk, s ha már elérte a kellõ sûrûséget, akkor beleforgatjuk a tésztát.
Egyszerû, de mégis mutatós és laktató egytálétel húsz perc alatt. Tökéletes fogás volt erre a szombat ebédre, de azt hiszem, naptól függetlenül máskor is elkészítem majd.
25 dkg spagetti
25 dkg fõtt-füstölt tarja
1 dbz ananász konzerv
2-3 ek. olaj
só
2 dl fõzõtejszín
Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon sós-olajos vízben kifõzzük, leszûrjük, majd félre tesszük. A tarját kisebb kockákra vágjuk, és egy kanálnyi olajon megpirítjuk. Míg pirul, addig kiszedjük az ananászt a dobozból, és a tarjához hasonló kockákra daraboljuk, majd a serpenyõbe tesszük azt is. Felöntjük a tejszínnel, ízlés szerint adunk hozzá sót, valamint 1-2 kanálnyit az ananász levébõl. Összeforraljuk, s ha már elérte a kellõ sûrûséget, akkor beleforgatjuk a tésztát.
Egyszerû, de mégis mutatós és laktató egytálétel húsz perc alatt. Tökéletes fogás volt erre a szombat ebédre, de azt hiszem, naptól függetlenül máskor is elkészítem majd.