Hartyáni krémes
sponsored links
Hozzávalók a tésztához:
A krémhez megfõzzük a pudingot, hûlni hagyjuk. Amikor kihûlt, a habosra kevert margarinhoz adagoljuk fokozatosan.
Összeállítjuk a sütit. Az egyik barna lapra rákenjük a krém felét, kirakjuk a rumos/rumaromás kávéba mártott babapiskótával, majd rásimítjuk a krém másik felét, és ráhelyezzük a második barna lapot.
Egy éjszakát hagyjuk puhulni.
Nagyon finom, nálunk mindenkinek ízlett.
Forrás: Nõk Lapja Konyha 2017/3
- 10 dkg margarin
- 5 dkg méz
- 10 dkg porcukor
- 5 dkg kakaópor
- 2 tojás
- 35 dkg liszt
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 15 dkg cukor
- 8 dl tej
- 25 dkg margarin
- 1,5 dl kávé
- 20 dkg babapiskóta
- rumaroma/rum
A krémhez megfõzzük a pudingot, hûlni hagyjuk. Amikor kihûlt, a habosra kevert margarinhoz adagoljuk fokozatosan.
Összeállítjuk a sütit. Az egyik barna lapra rákenjük a krém felét, kirakjuk a rumos/rumaromás kávéba mártott babapiskótával, majd rásimítjuk a krém másik felét, és ráhelyezzük a második barna lapot.
Egy éjszakát hagyjuk puhulni.
Nagyon finom, nálunk mindenkinek ízlett.
Forrás: Nõk Lapja Konyha 2017/3