Harcsapaprikás
sponsored links
Általában nem szoktam magyaros ételeket fõzni, mert az ausztrál klímához nagyon nehéz ételek, és amióta átszoktam a lényegesen könnyedebb ausztrál ételekre, azóta eszembe sem jut magyaros ételeket fõzni. :P
Persze nagyon szeretem õket, csak valahogy a gyomrom jobban szereti a könnyed ételeket! :D
Ezt a finom harcsapaprikást azonban egy magyar gyökerekkel rendelkezõ, Ausztráliában élõ amerikai ismerõsömnek készítettem el! :D
A menü talán kicsit bizarr kombináció volt: Aszalt szilvaleves, pirított dióval, Harcsapaprkiás és Madártej, de mindenkinek minden nagyon ízlett! ;)
A recept:
- 1 ek kacsazsír
- 1 hagyma - apróra vágva
- 1 ek pirospaprika
- 1 kg bõrös harcsafilé - felkockázva
- 1 kk só
- 2 dl zsírszegény tejföl
- liszt ...