Harcsapaprikás

2012-08-27

sponsored links

Általában nem szoktam magyaros ételeket fõzni, mert az ausztrál klímához nagyon nehéz ételek, és amióta átszoktam a lényegesen könnyedebb ausztrál ételekre, azóta eszembe sem jut magyaros ételeket fõzni. :P

Persze nagyon szeretem õket, csak valahogy a gyomrom jobban szereti a könnyed ételeket! :D

Ezt a finom harcsapaprikást azonban egy magyar gyökerekkel rendelkezõ, Ausztráliában élõ amerikai ismerõsömnek készítettem el! :D
A menü talán kicsit bizarr kombináció volt: Aszalt szilvaleves, pirított dióval, Harcsapaprkiás és Madártej, de mindenkinek minden nagyon ízlett! ;)

A recept:

  • 1 ek kacsazsír
  • 1 hagyma - apróra vágva
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 kg bõrös harcsafilé - felkockázva
  • 1 kk
  • 2 dl zsírszegény tejföl
  • liszt ...

Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2012/08/27/harcsap...

sponsored links

Keres?s