Harcsa vincellér módra.

2011-10-27

sponsored links


Az utolsó otelló szõlõfürtök várakoztak a gyümölcsöskosárba, így azon gondolkoztam, mit is készítsek belõlük. Süteményt már sütöttem, bõségesen szemezgettük is eddig, így mindenképpen valami különlegességre gondoltam. Elõvettem a "100 legjobb recept borral" címû szakácskönyvemet, és elkezdtem lapozgatni. Hamarosan meg is akadt a szemem a "Harcsa vincellér módra" recepten. Végigolvasva már teljesen biztos voltam benne, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelõbb receptet. Szerencsére még harcsa is volt a fagyasztóba, így minden hozzávalót összeszedtem, és már hozzá is láttam a fõzéshez. A recepten csak annyit változtattam, hogy én liszt helyett a mártást kukoricakeményítõvel sûrítettem be. A végeredmény pedig meggyõzött arról, hogy jól döntöttem, mert a harcsa nagyon finomra párolódott a fûszeres borban, a mártás pedig igazán jól illett hozzá. Köretnek párolt rizst kínáltam, mint az eredeti receptben szerepelt, de szerintem krumplipürével is nagyon finom lehet. Bátran merem ajánlani mindenkinek.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2011/10/h...

sponsored links

Keres?s