Harcsa durva morzs?ban,s?lt krumplival,c?klap?r?vel.
sponsored links
Afrikai harcs?t nagyon szeretj?k.Finom,gyorsan elk?sz?thet? ?telt lehet var?zsolni bel?le. ?nnepi asztalra is kiv?l?.
Hozz?val?k:
500gr afrikai harcsafil?
durva morzsa
hal f?szerkever?k
kan?lnyi majon?z
olaj
3-4 krumpli,has?bra v?gva
olaj
c?klap?r?
500gr f?tt c?kla
1 natur sajtkr?m
s?,bors,fokhagymapor,petrezselyem
A halat kisebb darabokra v?gom,f?szerezem,v?konyan megkenem majon?zzel,majd durva morzs?ban megforgatom.Forr? olajban kis?t?m.Pap?rt?rl?re szedem.
A krumplit s?s v?zben f?lig megf?z?m,lesz?r?m,kis?t?m.
A c?kl?t apr?ra v?gom,sajtkr?mmel robotg?pben durv?ra p?r?s?tem,?zes?tem.
A hal,krumplival ?s ?zes?tett c?kl?val mennyei.T?lat gy?m?lcs?kkel is d?sz?tem.
J? ?tv?gyat k?v?nok...MARI