Hani sajtos pogácsája

2012-06-28

sponsored links



Hozzávalók: 
1 kg finomliszt
5 dkg élesztõ
1/2 liter tej
1,5 ek. só
1 kávéskanál kristálycukor
2 dl napraforgó olaj
kb. 5 dkg vaj/margarin
30-40 dkg trappista sajt (de lehet vegyesen füstölttel is)
1 db tojás a kenéshez

Elkészítés:
1 dl langyos, 1 kávéskanál cukros tejbe beledobjuk az élesztõt, kicsi lisztet, néhány percet várunk, felfuttatjuk. Hozzáadjuk a többi langyos tejet, lisztet, az olajat, sót, és összegyúrjuk. Nem kell keleszteni a tésztát! A tésztát kinyújtjuk kb. 2-3 cm ...

Folytats a blogon ... ugymintotthon.blogspot.com/2012/06/ha...

sponsored links

Keres?s