Hamis hasábburgonya - polentából
sponsored links
Valamelyik nap egy külföldi blogon láttam hasonló rudacskákat, ott hengerré formálta a lány és forró olajban sütötte ki.
Aztán eszembe jutott, hogy egyszer régen Ms.Poppy készített ilyen "ál-sültkrumplit", õ sütõpapíron sütötte - és jól emlékeztem :-)
A kukoricadara alapjában semleges ízû, bátran variáljuk: karakteres sajtokkal, zöldfûszerekkel, pirított hagymával, gombával, fokhagymával, fetamorzsával, fûszerkeverékekkel... Csak a fantázia :-)
Kívülrõl ropogós, belül omlós-krémes. Kínálhatjuk köretként, vagy valami klassz mártogatóssal. Vagy mehet estére a meccs kísérõjeként a sör mellé.
Próbáljátok ki, isteni!
Hamis hasábburgonya
Hozzávalók:
(1 bögre = 2 dl)
- 1 bögre kukoricadara ...