Hamis hasábburgonya - polentából

2012-06-27

sponsored links


Valamelyik nap egy külföldi blogon láttam hasonló rudacskákat, ott hengerré formálta a lány és forró olajban sütötte ki.

Aztán eszembe jutott, hogy egyszer régen Ms.Poppy készített ilyen "ál-sültkrumplit", õ sütõpapíron sütötte - és jól emlékeztem :-)

A kukoricadara alapjában semleges ízû, bátran variáljuk: karakteres sajtokkal, zöldfûszerekkel, pirított hagymával, gombával, fokhagymával, fetamorzsával, fûszerkeverékekkel... Csak a fantázia :-)

Kívülrõl ropogós, belül omlós-krémes. Kínálhatjuk köretként, vagy valami klassz mártogatóssal. Vagy mehet estére a meccs kísérõjeként a sör mellé.

Próbáljátok ki, isteni!

Hamis hasábburgonya

Hozzávalók:

 (1 bögre = 2 dl)
  • 1 bögre kukoricadara ...

Folytats a blogon ... thechefviki.blogspot.com/2012/06/hami...

sponsored links

Keres?s