Hamis brassói
sponsored links
Hozzávalók:
1 nagy zellergumó
2 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
20 dkg pulykacomb
só, bors
A zellert megtisztítjuk, kockákra vágjuk és egy tepsibe szórjuk. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk és kézzel alaposan összedolgozzuk, majd sütõben megsütjük. A pulykacombot felkockázzuk, sóval és borssal megszórjuk. A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Ezek után beletesszük a húst, és fedõ alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a megsült zellerkockákat, ha szükséges, akkor még fûszerezhetjük, majd tálaljuk.
1 nagy zellergumó
2 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma
20 dkg pulykacomb
só, bors
A zellert megtisztítjuk, kockákra vágjuk és egy tepsibe szórjuk. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk és kézzel alaposan összedolgozzuk, majd sütõben megsütjük. A pulykacombot felkockázzuk, sóval és borssal megszórjuk. A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Ezek után beletesszük a húst, és fedõ alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a megsült zellerkockákat, ha szükséges, akkor még fûszerezhetjük, majd tálaljuk.