Hamburger post kiegészítés
sponsored links
Volt már egy bejegyzésem a hamburgerrõl, mind a zsömlérõl, mind a húspogácsáról. Azonban azóta értek bizonyos behatások húspogácsa ügyben, így most megosztom azt a receptet, ami életem legfinomabb itthon készült hamburgerét rejti. A behatás a Fald fel Amerikát egyik epizódjából érkezett, ahol olyan sajtos hamburgereket készítettek, hogy a képek alapján csorgott az ember lányának a nyála.
Magán az ízesítésen nem változtattam, csak a húspogácsa megformálásán változtattam. Nem a húsba kevertem bele a sajtot, hanem két kilapított húslap közé tettem. Az eredmény: szaftos, ízes húsi.
Elsõként 10x10 centisre vágok egy sütõpapírt.
A bekevert és pihentetett húsból mandarin méretû golyócskát formázok, amit rárakok egy sütõpapírra, majd erre is egy sütõpapírt helyezek és nyújtófával vékonyra ...