HAMBURGER

2012-12-10

sponsored links



Már régóta rágták a fülemet egy igazi finom, amolyan mindent bele-tocsogós hamburgerért. Hétvégén aztán jól meg is kapták. :o) Bedagasztottam egy adag puffancs tésztát, amibõl lett 8-10 darab buci, hamburger zsemle. Kicsit édeskés volt, pont olyan, amilyennek lennie kellett, mert ugyebár a hamburger zsemléje csakis puffancsból az igazi... A bucikat aztán megraktam mindenféle földi jóval. A húspogácsa receptje nem lehetett más, mint Trollanyu híres Afrikai húspogácsájának receptje, ami tudni való, hogy különleges ízvilággal bíró fenséges husi recept. Mit ne mondjak, ezt az ételt csak a négy fal között lehetett megenni, mert nem volt túl diszkrét az étkezés látványa. Két kézzel megfogva, tocsogva-csöpögve ettük, közben hümmögtünk nagyokat, hogy milyen finom. Aki szereti, feltétlen készítse el. Ha nem akarunk a bucival bíbelõdni, akkor csak a húspogácsát süssed meg hozzá, mert nagyon finom ezzel a recepttel.

Hamburger zsemle / 8-10 darab /: 50 dkg liszt, 1 tojás, 240 gr. langyos víz, 5,5 dkg cukor, 7 gr. só, 4 dkg puha vaj, 1,5 dkg ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s