Hamburger

2012-06-27

sponsored links



Heston Blumenthal
állandóan a tökéletes ételek receptjeit keresi. Az egyszerû krumplipürét is úgy készíti el, hogy nézni is gyönyörûség. Sajnos a buzgalmamon kívül én azért komoly távolságra vagyok a zsenialitásától, de a magam kis egyszerû szintjén én is próbálkozok azért. Most éppen a hamburgerrel. Tekintve, hogy Limara a tökéletes hamburgerzsemle receptjét már kitalálta, sikerült a "bigmekszószt" is körülbelül reprodukálni Dia közremûködésével, így már csak a hús elkészítése okozott kihívást. Tekintve, hogy a gyorsfagyasztott húspogácsa nem jöhetett szóba, muszáj voltam kísérletezni. Eddig általában fasírtszerû eredmények születtek, de most gondoltam egy merészet és kísérletezésbe kezdtem. Szerintem kiváló eredmény született, gazdag ízû, szaftos, hamburgerhús kinézetû, finom húspogácsa. A végeredmény szerintem bátran vállalható...

Hozzávalók és elkészítés:

 
2 dl langyos tej
2 evõkanál cukor
1 teáskanál só
40 g olaj
1 tojás
100 g joghurt ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/LbasFazkFakan...

sponsored links

Keres?s