Haltepertõ

2011-11-26

sponsored links


Legnagyobbikom beteg, a héten táppénzen volt. Teljesen maga alatt van miatta. Vigasztalásul próbáltam kedveskedni ezzel az étellel, amit ma vacsorára, direkt csak Neki készítettem (a hal többi részébõl halászlé készül, mert Férjem nem szereti olyan nagyon a sült halat, persze azért mi is megkóstoltunk néhány falatot). A pontyot ma a mélyhûtõbõl vettem ki, szobahõmérsékleten olvadt ki néhány óra alatt annyira, hogy ki tudjam filézni. A filézésrõl régebbi blogomban már írtam, itt megtalálható. A beirdalt halfiléket vékonyabbra vágtam, a szokásosnál (kb. 1,5-2 cm szélesre), és keresztben is ketté vágtam, besóztam és állni hagytam. Egy zacskóban összekevertem kb. ugyanannyi mennyiségû rétes lisztet és zsemlemorzsát, tettem  hozzá fél fehér kanál sót, 1 fehér kanál szitált ételízesítõt, 1 kávéskanálnyi õrölt borsot és 2-3 fehér kanálnyi paprikát, hogy jó paprikás legyen. Ebben forgattam meg a vékonyra csíkozott ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2011/11/haltepert...

sponsored links

Keres?s