Halszeletek petrezselyem szósszal

2018-04-26

sponsored links

Isteni finom :)


Hozzávalók (2 személy részére): 30 dkg tõkehal filé, 1 nagy csokor zöldpetrezselyem, 3 cikk fokhagyma, 2 evõkanál liszt, 4 dl tej, 0, 5 dl fõzõtejszín, só, bors, 10 dkg vaj, kevés olaj. Köret: 15 dkg száraztészta.
Elkészítése: Az áttört fokhagymát kissé átforgatjuk a vajon, hozzáadjuk a finomra aprított zöldpetrezselymet, 2 ? 3 percig együtt dinszteljük, vigyázva, hogy ne égjen meg, megszórjuk a liszttel, felöntjük a tejjel, sózzuk, borsozzuk, besûrítjük, végül hozzákavarjuk a fõzõtejszínt is. A halfilét nagyobb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, az olajon 3 ? 4 perc alatt megpirítjuk. A száraztésztát a szokásos módon kifõzzük. A kész halszeleteket a petrezselyemszósszal és a tésztával tálaljuk.



Folytats a blogon ... makacskakonyhaja.blogspot.com/2018/04...

sponsored links

Keres?s