Halleves tárkonyosan

2011-07-16

sponsored links


Hozzávalók: 50 dkg nyúzott, filézett afrikai harcsa, 6-8 db fõtt rák, 70 dkg hal aprólék, 2 db babérlevél, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 fej hagyma, 2 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 2 db burgonya, 1 marék zöldbab, 1 kávéskanál egész bors, 1 mokkáskanál tárkony, vegeta, 1 fél lime leve, 1 csokor petrezselyem

Elkészítése: a hal aprólékot a felkockázott hagymával, paradicsommal, paprikával , babérlevéllel és az egész borssal együtt , kb. másfél liter vízben feltesszük fõni. Ízesítjük a vegetával.  Közben a halfilét feldaraboljuk, besózzuk és félre tesszük. Az alaplét lassú tûzön, 40 percig csendesen rotyogtatjuk, majd leszûrjük. A répaféléket és burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk és a zöldbabbal együtt a leszûrt alaplébe tesszük és puhára fõzzük. Amikor majdnem elkészült, bele tesszük a...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/07/hall...

sponsored links

Keres?s