Halfalatok salátaágyon
sponsored links
Továbbra is azon igyekszem, hogy a halat minél változatosabb formában készítsem el. Próbálkozom, kísérletezem, és eddig még mindig sikerült nagyon finomakat kihozni belõle. Ezúttal egy nagyon érdekes és (számunkra legalábbis) különleges salátával tálaltam, amit zsenge karalábé- és céklalevelekbõl készítettem. Isteni az aromájuk ezeknek a "zöldeknek", eddig még sosem kóstoltam õket nyersen (a cékláét egyáltalán), de annyira kellették magukat Édesanyám kertjében, hogy muszáj volt leszedni és kipróbálni.
A recept szintén a KIFÕZTÜK magazin augusztusi lapszámában található, amit ingyenesen lehet letölteni az elõbbi linkrõl.
Hozzávalók 2 személyre:
1 kg pangasius-filé
1 evõkanál szójaszósz
1 evõkanál balzsamecet
3 evõkanál olívaolaj
só
bors
1 dl száraz fehérbor ...