Halas palacsinta.
sponsored links
A hortobágyi húsos palacsintát alapul véve készítettem ezt a halas palacsintát. A recepten csak annyit változtattam, hogy a darált hús helyett, afrikai harcsafilébõl készült a töltelék. A harcsa húsát apró kockákra vágtam, majd az elõfõzött lecsós-tejfölös alapban pár perc alatt készre fõztem. Ezután a szaftból szûrõkanállal kiszedtem, és megtöltöttem vele a palacsintákat. Végül egy jénaitálba sorakoztattam a megtöltött palacsintákat, majd leöntöttem a szafttal, és irány a sütõ ahol kb. 10 perc alatt kissé összesütöttem. A halas töltelékkel készült palacsinta is nagyon finom volt, így azoknak a figyelmébe ajánlanám legfõképpen, akik húst nem, de halat viszont fogyasztanak.
Hozzávalók:
7-8 db sós palacsinta
50 dkg harcsafilé
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma ...