Halas palacsinta.

2012-07-11

sponsored links


A hortobágyi húsos palacsintát alapul véve készítettem ezt a halas palacsintát. A recepten csak annyit változtattam, hogy a darált hús helyett, afrikai harcsafilébõl készült a töltelék. A harcsa húsát apró kockákra vágtam, majd az elõfõzött lecsós-tejfölös alapban pár perc alatt készre fõztem. Ezután a szaftból szûrõkanállal kiszedtem, és megtöltöttem vele a palacsintákat.  Végül egy jénaitálba sorakoztattam a megtöltött palacsintákat, majd leöntöttem a szafttal, és irány a sütõ ahol kb. 10 perc alatt kissé összesütöttem. A halas töltelékkel készült palacsinta is nagyon finom volt, így azoknak a figyelmébe ajánlanám legfõképpen, akik húst nem, de halat viszont fogyasztanak.

Hozzávalók:

7-8 db sós palacsinta
50 dkg harcsafilé
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2012/07/h...

sponsored links

Keres?s