Halas mascarponeszószban sült spenótos-medvehagymás-paradicsomos cannelloni
sponsored links
Azt hiszem, hogy minden túlzás nélkül állíthatom, hogy ez egy csodás cannellonirecept. Az töltelék adta magát az itthon fellelhetõ alapanyagokból, a halas ízesítésû mascapronés öntet ötlete pedig Jamie Oliver egyik könyvébõl való. Könnyû elkészíteni, csak a cannellonik megtöltésére kell némi idõt szánni, de mindenképpen érdemes kipróbálni.
Ha nem lenne benne hal, még vegatariánus jelzõvel is illethetném.
Hozzávalók
25 db (1 doboz) cannellonicsõhöz
650 g blansírozott, lecsepegtetett spenót és medvehagyma keveréke felaprítva (vagy mármilyen más zöld övénykeverék; csalán, tyúkhúr, komló, mángold, pak choy - ami éppen van)
2 db (100 g) lila hagyma nagyon finomra aprítva
25 g szárított shiitake gomba forró vízbe áztatva, majd miután megszívta magát, feldarabolva ...