Halas-citromos pikáns fasírt
sponsored links
Mutatom, hogy mit ettünk ezzel a klassz boros krumplival!
Gabojszánál láttam egy hónapja egy izgalmas fasírtot, szardellával, citrommal és minden földi jóval ízesítve, tudtam, hogy kell nekem ez a recept!
Szardellát égen-földön nem kaptam, így mindközönséges olajos halkonzervet használtam ízesítés gyanánt. Hát mit mondjak? A megérzésem jó volt: fasírtra ennyi dicsérõ szót még soha nem kaptam, istenkirály ízkombináció született.
Nem csak bátraknak ajánlom!
Halas-citromos pikáns fasírt
Hozzávalók 8 közepes darabhoz:
- 50 dkg darált sertéshús
- fél doboz olajos halkonzerv (kb. 8-10 pici halacska)
- 1 citrom reszelt héja
- 1 kis fej finomra vágott vöröshagyma ...