Halacska,fûszeres,darás panírban...sült gombával, salátán

2017-10-25

sponsored links

Könnyû,gyors ebédre vágytam.Mindjárt itt volt az afrikai harcsafilé, gomba és saláta.
Már csak össze kellett dobni az egészet....nagyon finom és tényleg könnyû étel.





Hozzávalók:

  • 1 adag afrikai harcsafilé...500gr
  • hal füszerkeverék
  • ízesített,darás morzsa
  • olaj
  • 600gr közepes gomba...tisztítva----félbevágva
  • 2+2 gerezd fokhagyma
  • 1 zacskó mediterrán saláta
  • só,bors,olaj,balzsamecet,chilidara
  • magkeverék

A harcsát nagyobb szeletekre vágtam,kicsit irdaltam,fûszereztem.
Olajon a félbevágott fokhagyma társaságában a morzsában forgatott halat kisütöttem,papírtörlõre szedtem.
A tisztított félbevágott gombát olajon pirítom,mellette fokhagymával.Sózom,borsozom ,
chilidarával ,balzsamecettel ízesítem.
A mediterrán salátát is ízesítem.
Tányérra teszem a saláta kupacot...rá a sült halat..körberakom gombával--halra különleges majonézt nyomok és megszórom a vegyes magkeverékkel.....citromkarika nélkülözhetetlen.







Jó étvágyat kívánok...MARI

Folytats a blogon ... marizei.blogspot.com/2017/10/halacska...

sponsored links

Keres?s