Hal?szl? egyszer?en

2022-12-18

sponsored links

A hal?szl? olyan fog?s, mint a t?lt?tt k?poszta, ah?ny h?z, annyi szok?s alapon sokfel? m?sk?ppen, m?shogyan k?sz?l. Nos, most el?sz?r f?ztem ?n is, mint ahogyan olyan sok mindent, most is anyuk?m ?tmutat?sa alapj?n k?sz?tettem. Nem t?l nagy adag lett, nem is olyan sok halb?l, de ez a n?gyf?s csal?dunknak ?ppen elegend?. ?n most pontyfil?b?l f?ztem, ?gy is igaz?n ?zletes lett. Aki szereti, ?zes?theti cs?p?s paprik?val is.
Hozz?val?k 4 szem?lyre
*1 kg ponty
*2 nagy fej v?r?shagyma
*2 nagyobb paradicsom
*2 nagyobb paprika
*1 tk s?
*1 kk ?r?lt bors
*3 tk f?szerpaprika
*2 ek csemege paprikakr?m
 
A halat alaposan megtiszt?tjuk, feldaraboljuk ?s annyi szeletet, amit szeretn?nk majd egyben k?n?lni, f?lretessz?k. A t?bbi halr?szt h?romszoros mennyis?g? v?zben feltessz?k f?zni. Hozz?adjuk az apr?ra v?gott hagym?t, paprik?t, paradicsomot ?s f?szereket. Lefedve magas l?ngon puh?ra f?zz?k. Majd s?r? szit?n ?tpassz?rozzuk. A visszamaradt levet sz?ks?g szerint m?g ut?n?zes?tj?k. A f?lretett halszeleteket ?vatosan a levesbe engedj?k ?s kb. 10 perc alatt k?szre f?zz?k. A levest melegen k?n?ljuk.
 

Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2022/12/halas...

sponsored links

Keres?s