Hal... saláta, halsaláta
sponsored links
A szilveszteri evés-ivás után, ha úgy délután három körül ebédre, macskajajt gyógyítandó, megvolt a korhelyleves, recept talán majd jövõre..., akkor vacsorára már csak valami saláta jöhet szóba, legalábbis nálam.
Ha lúd, legyen kövér alapon, a salátát dobjuk fel füstölt hallal, tojással.
A saláta bármilyen zöldséggel gazdagítható, az kerül bele, ami éppen van a háznál.
Elkészítés:
A salátát tépkedjük darabokra, tehetünk bele csíkokra vágott, vagy gyalult sárgarépát, uborkát, paprikát, retket..., daráljunk rá sót, borsot, cseppentsük rá olívaolajat és balzsamecetet. Kész.
A halsalátához fõzzünk meg keményre 2-3 tojást, szeleteljük fel. Vágjunk egy hagymát kis kockákra. A füstölt halat, ez lehet ...