Hal medvehagyma mártással

2012-03-29

sponsored links

A narancsos hal óta tudom, hogy a halat is tényleg bármivel lehet enni. Medvehagymával meg, naná! Még mindig volt egy kis maradék fagyasztott, most már tényleg muszáj volt elhasznáni. Nem cifráztam túl a dolgot, egy hétköznapi 20 perces ebéd nem errõl szól. Aztán meg tényleg nagyon finom lett, jól illett össze a hal és a medvehagyma. Az pedig külön jóérzéssel töltött el, hogy ismét egy egészségesnek titulálható étel készült a konyhámban.

A halat - ezúttal afrikai harcsát, de használhatunk bármilyet - sóztam, citromos borsoztam, meghintettem egy kis liszttel majd kevés vajon megsütöttem. Azért szeretem így csinálni, mert a liszttõl sokkal ropogósabbra sül a hal, a vajtól pedig jobb íze lesz. Mikor elkészült, kicsit félretettem, amíg elkészítettem a mártást. Ugyanabba a ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2012/03/29/hal_...

sponsored links

Keres?s