Hajtovány

2012-03-21

sponsored links


Még mindig gyenge képek, de ami rajta van, az nagyon finomságos! :)
A hajtovány receptje egy az egyben Limarától van, ezen nincs mit változtatni, úgy jó, ahogy van.Egy egészen apró eltérés, én egy kicsivel több sót rakok bele, nekünk úgy jobban ízlik. Csak azon csodálkozom,hogy még nem raktam fel eddig a blogomra, pedig aránylag gyakran készítem, amióta nála megláttam. :)

Az alap vajas-sajtos krémet lehet dúsítani is kedvünk szerint, friss fûszernövényekkel ízesíthetjük. Én most a tészta egyik felére az alapkrémet raktam csak, a másikra viszont szórtam egy kis sült hagymát.
A sült hagymát persze otthon is elkészíthetjük, de én most azt a szárított változatot használtam, amit az Ikeában lehet venni. Nagyon finom! :)

Hozzávalók:

Tészta:

1 kg finomliszt ( nekem most fele-fele arányba finom- és kenyérliszt)
6 dcl langyos tej
2 tojássárgája ...

Folytats a blogon ... szemiramisz.blogspot.com/2012/03/hajt...

sponsored links

Keres?s